Lantmännen Richemontutbildning

Vi har glädjen att kunna erbjuda en utbildning i två steg framtagen i samarbete med Richemont Fachschule i Schweiz.

På Richemontkursen går vi igenom hur vi kan baka på ett effektivt sätt. Vi går igenom avancerade tekniker, ingrediensernas betydelse och hur man arbetar med förberedelser.

Vi berör alla de delar som gör att slutprodukten blir ett bra bröd. Vi går även igenom, såväl praktiskt som teoretiskt, vad som påverkar degen gällande temperaturer, jästider, degbearbetning och fördegar. De praktiska övningarna rör bland annat ingredienser och tillvägagångssätt som ger saftiga, smakrika och hållbara bröd.

Första utbildningstillfället för steg 1 är den 11 november i Malmö. Skynda att anmäla dig, det är begränsat antal platser. Senaste anmälningsdag är den 2 november.

Steg 1: 1/2-dag pris: 1500 Kr för utbildning, lunch samt kaffe.

Mer information finns här.