Ommålning av bulkbilar

Hej,  

Har ni märkt att bulkbilarna med leveranser från oss har olika märkning? Men mjölet har inte ändrats det kommer från samma kvarn som tidigare!

I början av hösten tog Hasse Nilssons Transport över bulkbilstransporterna i Strängnäs och kör nu samtliga bulkbilsleveranser för Lantmännen Cerealia i Sverige, d.v.s. även från kvarnarna i Malmö och Uppsala. Därför händer det att en ”Nord Mills” bil som t.ex. har varit i Eskilstuna stannar till i Strängnäs på hemvägen och tar med ett lass till kunder norr om Mälaren.

Samtliga bulkbilar från Strängnäs och Nord Mills kommer att målas om till Lantmännens design med beräkning att vara klart i början av nästa år. Bli därför inte förvånad om ni under hösten får leverans av en Strängnäsbil med ett Nord Mills släp. Mjölet kommer alltid från er ordinarie kvarn.

För er som har fått leverans av enstaka säckar med bulkbil från Strängnäs måste vi tyvärr meddela att den möjligheten försvinner. Anledningen är att alla bulkbilar inte har lastutrymme för enstaka säckar och kan därför inte ta den med.

 

Med vänlig hälsning
Jan Lind
Transport Manager
Lantmännen Ceralia AB