Om oss

Vår verksamhet

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, har 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen

Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför främst spannmålsbaserade produkter. Det är genom oss kvarnverksamheten inom Lantmännenkoncernen bedrivs.
Försäljningen av mjöl och andra spannmålsprodukter till bagerier och annan livsmedelsindustri i Sverige sköts under varumärket Nord Mills.

Nord Mills breda produktportfölj är avsedd att passa både det lilla konditoriet och det stora leveransbageriet eller livsmedelsföretaget. Från rena mjöler till färdigkomponerade blandningar och baser. Vi har mjöl av vete, råg, korn och havre. Det kan vara helmalda eller siktade mjöler, rena eller blandade av olika spannmål.

Nord Mills produktsortiment.