Lantmännen Richemontutbildning

På Richemontkursen går vi igenom hur vi kan baka på ett effektivt sätt. Vi går igenom avancerade tekniker, ingrediensernas betydelse och hur man arbetar med förberedelser.

 

Vi berör alla de delar som gör att slutprodukten blir ett bra bröd. Vi går även igenom, såväl praktiskt som teoretiskt, vad som påverkar degen gällande temperaturer, jästider, degbearbetning och fördegar. De praktiska övningarna rör bland annat ingredienser och tillvägagångssätt som ger saftiga, smakrika och hållbara bröd.

 

Detta  unika utbildningskoncept är framtaget i samarbete med Richemont Fachschule i Schweiz och Lantmännen har ensamrätt på att hålla denna utbildning i Sverige. Utbildningen är i två steg. Fortsättningskurs 3 och 4 genomförs på Richemont Fachschule, för att delta måste steg 1 och 2 vara genomförda.

 

Kurs 1: 1/2-dag pris: 1500 Kr för utbildning, lunch samt kaffe.
Kurs 2: 1 1/2-dag pris: 2500 Kr för utbildning, lunch, för- och eftermiddagskaffe samt gemensam middag dag 1.
Minsta antal deltagare per kurstillfälle: 4 personer


Om du har några frågor eller vill göra en intresseanmälan är du välkommen att kontakta Kundservice 020-91 00 92 eller din kontaktperson hos oss.